Een overzicht van
onze projecten

Technische Installaties Jonker biedt een overkoepelende aanpak van zowel bouwkundige als installatietechnische aanpassingen aan nieuwbouw of bestaande bouw.

Een overzicht van onze projecten

Technische Installaties Jonker biedt een overkoepelende aanpak van zowel bouwkundige als installatietechnische aanpassingen aan nieuwbouw of bestaande bouw.
Hooghe Hof Uitgeest in aanbouw

Nieuwbouw Het Hooghe Hof Uitgeest

In de historische kern van Uitgeest werken wij mee aan een kleinschalig woningbouwtraject van 7 woningen. Duurzaamheid staat voorop bij dit nieuwbouwproject.

 

Technische Installaties Jonker verzorgd alle installaties van deze duurzame woningen. Alle woningen worden gasloos opgeleverd. Verwarming vindt plaats door een warmtepompinstallatie in combinatie met vloerverwarming. Op deze manier wordt het energiegebruik zoveel mogelijk beperkt. Het balansventilatiesysteem zorgt voor een optimale luchtkwaliteit bij maximale energiebesparing. Voor de warmwatervoorbereiding is gebruikgemaakt van een boiler in combinatie met een lucht/water warmtepompinstallatie.

 

Daarnaast realiseren wij ook al het sanitair, de rioleringen én de karakteristieke zinken gevelbekleding, dakgoten en hemelwaterafvoeren.

 

We zijn trots om onderdeel te mogen zijn van de realisatie van deze stijlvolle woningen in hartje Uitgeest! –  Het Hooghe Hof, Uitgeest

Totaalinstallatie bij Nieuwland Uitgeest

Nieuwbouwproject Nieuwland Uitgeest

Voor het nieuwbouwproject Nieuwland in Uitgeest heeft Technische Installaties Jonker de totaalinstallatie verzorgd van alle drie de woningen.

 

Deze woningen voldoen aan de nieuwste duurzaamheids- en milieu-eisen. De woningen zijn volledig gasvrij opgeleverd. Middels zonnepanelen en een lucht/water warmtepompinstallatie wordt elektriciteit zelfstandig opgewekt en in warmwater voorzien. De nieuwbouwwoningen zijn daardoor zeer energiezuinig en dragen bij aan een beter klimaat en milieu.

 

We hebben met veel plezier meegewerkt aan de totstandkoming van deze duurzame woningen – Nieuwland Uitgeest

badkamer renovatie Blokker

Badkamer renovatie Blokker

Jonker Installatie heeft in ons nieuwe huis de badkamer en het toilet gerenoveerd. Tijdens de werkzaamheden hebben ze ons netjes op de hoogte gehouden van de voortgang en eventuele veranderingen. Daarnaast was de communicatie met de medewerkers van Jonker zeer plezierig. Wij zijn zeer tevreden over de badkamer en het toilet, het is heel vakkundig gebouwd en zag eruit als verwacht. Er was altijd fijn contact met Piet en Ellen!

 

We zouden deze firma aan iedereen aanbevelen – Naween Badloe, Blokker

zonnepanelen installatie plat dak

Airco, zonnepanelen en elektra Purmerend

We hebben voor Technische Installaties Jonker gekozen omdat er een veelzijdigheid aan diensten kan worden geleverd. In onze nieuwe woning wilden wij een multisplit Airco van een premium merk voor 3 slaapkamers en tevens 12 hoogwaardige zonnepanelen voor onze toekomstige stroombehoefte. Keurige offerte en installatieplan ontvangen. Inmiddels draait de airco lekker warm en zijn de zonnepanelen keurig geïnstalleerd. En met 3 stormen in 1 week mag ik wel zeggen dat ze degelijk op het platte dak gemonteerd zijn. Elke werknemer die hier geweest is, was erg bekwaam en netjes. Een kleine aanpassing in de wandcontactdozen of coaxkabels trekken tussendoor was geen enkel bezwaar. Meterkast ook naar wens aangepast. Kortom, Jonker is een betrouwbaar bedrijf en prima partner in elke verbouwing.

 

Heren en dames bedankt! – Arjan de Wit, Purmerend

badkamer vernieuwing

Nieuwe badkamer

De werknemers van Jonker Totaaltechniek hebben een prachtige badkamer gerealiseerd. Dit project van leeghalen, slopen van ruimtes én het monteren, installeren en opbouwen heeft geresulteerd in een fantastische nieuwe badkamer en benedentoilet.

Er werd serieus en netjes gewerkt. Prima overleg, mooie oplossingen en vriendelijke, professionele en hardwerkende werknemers. Ook verdient het contact middels de mail met Piet en Ellen en pluim. Wilt u uw badkamer laten verbouwen, dan is Jonker Totaaltechniek een echte aanrader.

 

Ik ben een zéér tevreden klant! – Henk Stroeve, Alkmaar

Herberg Millsight De Driesprong
Bed & Breakfast Millsight De Driesprong in Uitgeest heeft onlangs de gehele herberg gerenoveerd. Er zijn 5 luxe kamers gecreëerd, wij hebben alle kamers voorzien van airconditioning.
Waardenburg timpaan

Nieuwbouw appartementencomplex Waardenburg in Uitgeest

In het hart van Uitgeest heeft Technische Installaties Jonker een appartementencomplex De tuin van Waardenburg van A tot Z gebouwd. Het complex bestaat uit 12 appartementen gebouwd in een landelijke stijl; een authentieke stolpboerderij met bollenschuur.

Badkamer familie Ruiven

Vernieuwen badkamer in Stompetoren

Het hele project is tot in de puntjes afgewerkt door zeer professionele installateurs, tegelzetters, loodgieters, elektriciens en stukadoors. Voor iedere stap in het proces een vakman en vakvrouw! Voor vragen tussendoor goed bereikbaar en keurig te woord gestaan. Problemen waar we tegenaan liepen, werden besproken, overlegd en opgelost. Netjes gewerkt, nog netter opgeleverd en nogmaals: wij zijn meer dan zeer tevreden over de installatie van onze badkamer en toilet.

 

Meer dan zeer tevreden! – Familie van Ruiven, Stompetoren

Technische Installaties Jonker BV
Westerwerf 5c
1911 JA Uitgeest

 

T: 0251 – 31 52 78
E: info@jonkerinstallatie.nl

Technische Installaties Jonker uit Uitgeest is al ruim 25 jaar gespecialiseerd totaalinstallateur en verzorgt installaties aan particuliere woningen en bedrijven zoals aannemers en het MKB.

Technische Installaties Jonker uit Uitgeest is al ruim 25 jaar gespecialiseerd totaalinstallateur en verzorgt installaties aan particuliere woningen en bedrijven zoals aannemers en het MKB.

Technische Installaties Jonker BV
Westerwerf 5c
1911 JA Uitgeest

 

T: 0251 – 31 52 78
E: info@jonkerinstallatie.nl

© 2022 Privacyverklaring
Realisatie en design website: Mikka websites | www.mikka-websites.nl