Een overzicht van
onze projecten

Technische Installaties Jonker biedt een overkoepelende aanpak van zowel bouwkundige als installatietechnische aanpassingen aan nieuwbouw of bestaande bouw. Hieronder krijgt u een impressie van onze werkzaamheden.

Een overzicht van onze projecten

Technische Installaties Jonker biedt een overkoepelende aanpak van zowel bouwkundige als installatietechnische aanpassingen aan nieuwbouw of bestaande bouw.
Badkamer houtlook Akersloot

Nieuwe badkamer en toilet Akersloot

We zijn erg blij met de nieuwe badkamer en het toilet. Er is zeer netjes gewerkt door de medewerkers van Jonker, wat wij bij een eerdere renovatie ook al hebben mogen ervaren. De communicatie was erg fijn en de overlast werd tot een minimum beperkt. –  Familie Wijker, Akersloot

Nieuwbouw 't Atelier Wormerveer

Nieuwbouwproject ‘t Atelier Wormerveer

Wij zijn trots dat wij de totaalinstallateur zijn voor nieuwbouwproject ‘t Atelier in Wormerveer. Dit project is een prachtig voorbeeld van moderne en duurzame woningbouw.

 

Als installateur zijn wij verantwoordelijk voor de aanleg van de technische installaties in deze woningen, zoals verwarming, elektriciteit en de badkamers. Ook al het zink wordt door ons geplaatst. We werken nauw samen met de betrokken partijen om ervoor te zorgen dat de installaties naadloos integreren in het ontwerp van de woningen.

 

Bij dit project maken we gebruik van de nieuwste technologieën en duurzame oplossingen. Zo worden er onder andere warmtepompen geïnstalleerd, waardoor de woningen energiezuinig en comfortabel zijn. Ook wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige isolatie om het energieverbruik te verminderen. Als installateur streven wij altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Wij zijn dan ook zeer enthousiast om de toekomsige bewoners van ‘t Atelier te voorzien van hoogwaardige technische installaties. – ‘t Atelier Wormerveer

Hooghe Hof Uitgeest in aanbouw

Nieuwbouw Het Hooghe Hof Uitgeest

In de historische kern van Uitgeest werken wij mee aan een kleinschalig woningbouwtraject van 7 woningen. Duurzaamheid staat voorop bij dit nieuwbouwproject.

 

Technische Installaties Jonker verzorgd alle installaties van deze duurzame woningen. Alle woningen worden gasloos opgeleverd. Verwarming vindt plaats door een warmtepompinstallatie in combinatie met vloerverwarming. Op deze manier wordt het energiegebruik zoveel mogelijk beperkt. Het balansventilatiesysteem zorgt voor een optimale luchtkwaliteit bij maximale energiebesparing. Voor de warmwatervoorbereiding is gebruikgemaakt van een boiler in combinatie met een lucht/water warmtepompinstallatie.

 

Daarnaast realiseren wij ook al het sanitair, de rioleringen én de karakteristieke zinken gevelbekleding, dakgoten en hemelwaterafvoeren.

 

We zijn trots om onderdeel te mogen zijn van de realisatie van deze stijlvolle woningen in hartje Uitgeest! –  Het Hooghe Hof, Uitgeest

Toilet en badkamer Alkmaar

“Wat zijn wij blij met het resultaat van badkamer en toilet. We willen iedereen van jullie team bedanken voor al het werk dat Jonker Installaties heeft verricht. De communicatie en zeker ook de nette manier van het achterlaten van het werk is superfijn geweest. We zullen jullie zeker aanraden bij anderen! Bedankt!” – Familie van Zijtveld, Alkmaar

badkamer renovatie Blokker

Badkamer renovatie Blokker

Jonker Installatie heeft in ons nieuwe huis de badkamer en het toilet gerenoveerd. Tijdens de werkzaamheden hebben ze ons netjes op de hoogte gehouden van de voortgang en eventuele veranderingen. Daarnaast was de communicatie met de medewerkers van Jonker zeer plezierig. Wij zijn zeer tevreden over de badkamer en het toilet, het is heel vakkundig gebouwd en zag eruit als verwacht. Er was altijd fijn contact met Piet en Ellen!

 

We zouden deze firma aan iedereen aanbevelen – Naween Badloe, Blokker

zonnepanelen installatie plat dak

Airco, zonnepanelen en elektra Purmerend

We hebben voor Technische Installaties Jonker gekozen omdat er een veelzijdigheid aan diensten kan worden geleverd. In onze nieuwe woning wilden wij een multisplit Airco van een premium merk voor 3 slaapkamers en tevens 12 hoogwaardige zonnepanelen voor onze toekomstige stroombehoefte. Keurige offerte en installatieplan ontvangen. Inmiddels draait de airco lekker warm en zijn de zonnepanelen keurig geïnstalleerd. En met 3 stormen in 1 week mag ik wel zeggen dat ze degelijk op het platte dak gemonteerd zijn. Elke werknemer die hier geweest is, was erg bekwaam en netjes. Een kleine aanpassing in de wandcontactdozen of coaxkabels trekken tussendoor was geen enkel bezwaar. Meterkast ook naar wens aangepast. Kortom, Jonker is een betrouwbaar bedrijf en prima partner in elke verbouwing.

 

Heren en dames bedankt! – Arjan de Wit, Purmerend

badkamer vernieuwing

Nieuwe badkamer

De werknemers van Jonker Totaaltechniek hebben een prachtige badkamer gerealiseerd. Dit project van leeghalen, slopen van ruimtes én het monteren, installeren en opbouwen heeft geresulteerd in een fantastische nieuwe badkamer en benedentoilet.

Er werd serieus en netjes gewerkt. Prima overleg, mooie oplossingen en vriendelijke, professionele en hardwerkende werknemers. Ook verdient het contact middels de mail met Piet en Ellen en pluim. Wilt u uw badkamer laten verbouwen, dan is Jonker Totaaltechniek een echte aanrader.

 

Ik ben een zéér tevreden klant! – Henk Stroeve, Alkmaar

Herberg Millsight De Driesprong
Bed & Breakfast Millsight De Driesprong in Uitgeest heeft onlangs de gehele herberg gerenoveerd. Er zijn 5 luxe kamers gecreëerd, wij hebben alle kamers voorzien van airconditioning.
Waardenburg timpaan

Nieuwbouw appartementencomplex Waardenburg in Uitgeest

In het hart van Uitgeest heeft Technische Installaties Jonker een appartementencomplex De tuin van Waardenburg van A tot Z gebouwd. Het complex bestaat uit 12 appartementen gebouwd in een landelijke stijl; een authentieke stolpboerderij met bollenschuur.

Badkamer familie Ruiven

Vernieuwen badkamer in Stompetoren

Het hele project is tot in de puntjes afgewerkt door zeer professionele installateurs, tegelzetters, loodgieters, elektriciens en stukadoors. Voor iedere stap in het proces een vakman en vakvrouw! Voor vragen tussendoor goed bereikbaar en keurig te woord gestaan. Problemen waar we tegenaan liepen, werden besproken, overlegd en opgelost. Netjes gewerkt, nog netter opgeleverd en nogmaals: wij zijn meer dan zeer tevreden over de installatie van onze badkamer en toilet.

 

Meer dan zeer tevreden! – Familie van Ruiven, Stompetoren

zwarte airco Uitgeest

Airco installatie Uitgeest

De familie Beers koos voor een airco met verwarmfunctie. Erg aantrekkelijk met de huidige gasprijzen. “Ontzettend bedank voor de fijne installatie. Steef heeft netjes gewerkt en een goed oog voor afwerking. De afgelopen dagen hebben we al goed kunnen genieten van de verwarmingsfunctie.”

 

Bedankt! – Familie van Beers, Uitgeest

Technische Installaties Jonker BV
Westerwerf 5c
1911 JA Uitgeest

 

T: 0251 – 31 52 78
E: info@jonkerinstallatie.nl

Technische Installaties Jonker uit Uitgeest is al ruim 25 jaar gespecialiseerd totaalinstallateur en verzorgt installaties aan particuliere woningen en bedrijven zoals aannemers en het MKB.

Technische Installaties Jonker uit Uitgeest is al ruim 25 jaar gespecialiseerd totaalinstallateur en verzorgt installaties aan particuliere woningen en bedrijven zoals aannemers en het MKB.

Technische Installaties Jonker BV
Westerwerf 5c
1911 JA Uitgeest

 

T: 0251 – 31 52 78
E: info@jonkerinstallatie.nl

© 2024 Technische Installaties Jonker | Privacyverklaring
De inhoud van deze website mag niet worden overgenomen
zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Design & hosting with by Mikka-websites.nl