Cv-ketel onderhoud

Om er zeker van te zijn dat uw cv-ketel optimaal en veilig blijft functioneren, is periodiek cv-ketel onderhoud een vereiste. Technische Installaties Jonker is gecertificeerd cv-ketel specialist voor onderhoud, het verhelpen van storingen, en het eventueel het vervangen van uw cv-ketel.

 

Kies voor zekerheid en laat ons uw cv-ketel onderhouden. Wij bieden vast jaarlijks onderhoud aan en zijn actief in een ruime omgeving rondom Uitgeest.

 

Tarieven cv-ketel onderhoud

Het tarief voor jaarlijks periodiek onderhoud bedraagt € 180 incl. btw, exclusief voorrijkosten per jaar.

 

Binnen Uitgeest brengen wij voor contractanten van cv-ketel onderhoud geen voorrijkosten in rekening. De voorrijkosten buiten Uitgeest binnen een straal van 50 km bedragen € 35 incl. btw. Buiten een straal van 50 km worden de voorrijkosten o.b.v. reistijd en kilometervergoeding doorberekend.

 

Contact
Voor meer informatie of het afsluiten van een periodiek onderhoudscontract kunt u ons bellen op telefoonnummer 0251-315278 of stuur een e-mail naar info@jonkerinstallatie.nl.

Nieuwe cv-ketel

Is uw huidige cv-ketel aan vervanging toe? Bij ons bent u aan het juiste adres voor de aanschaf en installatie van een nieuwe cv-ketel. Wij adviseren u en leveren een breed assortiment aan A-merken cv-ketels waaronder Remeha, Intergas, Nefit, Vaillant en Atag.

 

Vanaf 2026 is een hybride warmtepomp verplicht bij het vervangen van de oude cv-ketel. Een hybride warmtepomp werkt in combinatie met een cv-ketel. Als uw cv-ketel in of na 2026 aan vervanging toe is, dan moet u een hybride warmtepomp én cv-ketel aanschaffen. Tot 2026 kunt u uw cv-ketel vervangen voor een nieuwe cv-ketel zonder de verplichting om een hybride warmtepomp te installeren.

 

Vraag bij ons vrijblijvend advies en een offerte aan voor de vervanging van uw cv-ketel of hybride warmtepomp via 0251-315278 of info@jonkerinstallatie.nl.

Kiwa CO-gecertificeerd

Sinds april 2023 is de Gasketelwet in werking getreden in Nederland. Sinds dat moment mogen alleen nog gecertificeerde installatiebedrijven en monteurs werkzaamheden verrichten aan uw cv-ketel. Technische installaties Jonker en haar monteurs zijn door Kiwa gecertificeerd en beschikken over het Bewijs van Vakmanschap (CO-erkenning) om aan gasverbrandingstoestellen te mogen werken.

Technische Installaties Jonker BV
Westerwerf 5c
1911 JA Uitgeest

 

T: 0251 – 31 52 78
E: info@jonkerinstallatie.nl

Technische Installaties Jonker uit Uitgeest is al ruim 25 jaar gespecialiseerd totaalinstallateur en verzorgt installaties aan particuliere woningen en bedrijven zoals aannemers en het MKB.

Technische Installaties Jonker uit Uitgeest is al ruim 25 jaar gespecialiseerd totaalinstallateur en verzorgt installaties aan particuliere woningen en bedrijven zoals aannemers en het MKB.

Technische Installaties Jonker BV
Westerwerf 5c
1911 JA Uitgeest

 

T: 0251 – 31 52 78
E: info@jonkerinstallatie.nl

© 2024 Technische Installaties Jonker| Privacyverklaring
De inhoud van deze website mag niet worden overgenomen
zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

 

Design & hosting with by Mikka-websites.nl